Text

Regnskapsbyrå med høy kompetanse


Text

Våre regnskapstjenester


TH Regnskapsservice AS hjelper kunder i Vestfold med ulike regnskapstjenester. Noen eksempler på regnskapstjenester vi tilbyr er regnskap, lønn og fakturering. I tillegg tilbyr vi regnskapstjenester som økonomisk rådgiving, budsjettering og økonomisk rapportering.

Vi bistår også ved årsregnskapet. Da hjelper vi til med bilagsføring, noter og spørsmål fra revisor.

Vi hjelper kundene våre med å lage gode regnskapsrutiner for " papirarbeidet" relatert til bedriftens regnskapsføring. Vi samarbeider med deg for å finne ut hva slags regnskapstjenester du har behov for, slik at du beholder kontrollen over bedriftens økonomi.


Text

Eksempler på rengnskapstjenester vi leverer:


  • Regnskap
  • Lønn
  • Fakturering
  • Rådgivning
  • Budsjettering
  • Rapportering
  • Årsoppgjør
Text


Text

Vi har en god dialog med klientene våre, og følger opp inntil alle regnskapspapirene er på plass. Vi svarer også på spørsmål om regnskapsføringen i forhold til lover og regler.


Vi benytter Uni mikro økonomisystem som hjelper kundene våre med å holde orden på regnskapet sitt. Dette er et godt økonomisk system som også er velegnet for økonomisk rapportering. Økonomisystemet gjør det lett for kundene våre å få oversikten over bedriftens økonomiske situasjon når de trenger det.


Om det er ønskelig kan vi kjøre regnskapet online på din maskin. I tillegg til Uni mikro økonomisystem behersker vi flere ulike regnskapssystemer og regnskapsprogrammer.


Kundene våre kan fakturere i dette systemet slik at de slipper å ha sitt eget økonomisystem. I tillegg kan de følge med på sine egne sider slik at de har full kontroll når de ønsker å kjøre ut regnskap og økonomiske rapporter.


Mange av våre regnskapskunder befinner seg i områdene rundt Tolvsrød, Tønsberg og Tjøme. I tillegg har vi mange små og mellomstore bedrifter som våre kunder i områdene rundt Åsgårdstrand, Nøtterøy og Sem.


Kontakt oss for mer informasjon om våre regnskapstjenester.

Image
Text

Valløveien 56 B, 2. etg.
3152 Tolvsrød


Org nr: 944 175 768

Image
Build your own website
Ⓒ Alle rettigheter forbeholdt
Privacy Policy
Din personlige integritet er viktig for oss. Vi bruker hovedsakelig cookies for statistikk og for å forbedre brukeropplevelsen.
Jeg aksepterer
Mer informasjon