Regnskapsbyrå med høy kompetanse

Om oss

Vi er 7 jenter i forskjellige aldre.

Ved å ha gode regnskapsrutiner slipper man å bruke fritiden på regnskap og fakturering.
Dette gjelder i særlig grad for ledere av små og mellomstore bedrifter som ofte må utføre disse oppgavene selv.

I stedet for å gjøre alt av regnskap på egen hånd bør man få hjelp til dette av et regnskapsbyrå, eller en autorisert regnskapsfører.
Bedriften bør istedenfor arbeide med sine kjerneoppgaver som er å forbedre tjenestene sine, samt å skaffe flere kunder og samarbeidspartnere.

TH Regnskapsservice AS består av 5 kvinnelige regnskapsførere. Regnskapsbyrået ledes av Torgunn Mathisen som er autorisert regnskapsfører og medeier.
Vi hjelper til med mange forskjellige regnskapstjenester, som bidrar til at du enkelt kan holde kontrollen på økonomien.

Vi benytter Uni mikro økonomisystem som hjelper kundene våre med å holde orden på regnskapet sitt. Kundene våre kan fakturere i dette systemet slik at de slipper å ha sitt eget økonomisystem, samtidig som de kan følge med på sine egne sider i systemet. På denne måten får kundene våre full kontroll på regnskapet til bedriften og kan kjøre ut økonomiske rapporter ved behov.

Mange av våre regnskapskunder befinner seg i områdene rundt Tolvsrød, Tønsberg og Tjøme.
I tillegg har vi mange små og mellomstore bedrifter som våre kunder i områdene rundt Åsgårdstrand, Nøtterøy og Sem.

TH Regnskapsservice AS ble startet i 1987 av Torgunn. Gro kom senere inn som medeier. Kontoret vårt er nå flyttet til Tolvsrødsenteret, i store trivelige lokaler i 2. etasje. God plass til parkering, mange spennende butikker og en trivelig kafee i underetasjen.

Vi er medlem av Regnskap Norge
Medlem og medeier i Samarbeidende Regnskapsbyråer AS
Medlem av Erfa Gruppe1 Vestfold